Byggemark - Alt om byggemarkeder

Tilbud i STARK

Kort om STARK

STARK er sammen med SILVAN en division under DT Group Koncernen. Før STARK fik sit navn i 2004, hed divisonen DDT Detail. Selskabet blev grundlagt på baggrund af at det skulle gøre byggeriet mere effektivt og gøre livet lettere for professionelle håndværkere og private gør-det-selv-folk. I dag er STARK en veletableret virksomhed i Danmark med flere forskellige forretningstyper. Disse er trælastforretninger, byggecentre, byggedesign og specialbutikker.

Tilbudsaviser og brochure hos STARK

Der er altid nogle gode tilbud i STARK. På STARK's hjemmeside kan man få adgang til en række tilbudsaviser og brochure. Nogle danskere modtager tilbudsfolderen i postkassen sammen med reklamer for BILKA, FØTEX, SILVAN osv., men det er ikke alle. Det er derfor alletiders at tilbudsaviserne er til rådighed på internettet.

Klik her for at se STARKs tilbudsavis og brochurer.

På linket ovenfor kan man se STARKs aktuelle tilbudsavis. Nogle gange kan man også se avisen for den efterfølgende uge/måned. På den måde kan man være forberedt, hvis der er noget man gerne vil have, men som man ikke lige har råd til den pågældende uge. Hvis man er lidt snu, kan man også sammenligne tilbudsaviserne og se om der er tilbud på samme produkt og om prisen på produktet er billigere eller dyrere i næste uge/måned.

Foruden tilbudsavisen, kan man også se se en række brochucerer på siden. Eksempelvis kan man se STARK's Gulvmagasin som giver inspiration, udvidet oversigt over produkter samt de bedste løsninger. Man kan også finde STARKs Akustik Magasin som indeholder meget værdifuld information om akustiv og lyddæmpning.

Kommentarer (0) »

Der er ingen kommentarer. Du kan blive den første.

Tilføj en kommentar

Navn
Email (vil ikke blive offentliggjort)
Webside (valgfri)