Byggemark - Alt om byggemarkeder

Billige håndvægte

Hvis man ikke gider ned i et styrketræningscenter eller vil have et supplement til træningen i hjemmet, så kan et par håndvægte være en god investering. Håndvægte kan være udformet på forskellig vis og man kan få både billige håndvægte og dyre håndvægte. Hvis man leder efter butikker der sælger billige håndvægte, eventuelt på tilbud, så kan man roligt læse videre.

Butikker med billige håndvægte

Det siges, at specielt Harald Nyborg har rigtig billige håndvægte. Hvis man kigger ind på Harald Nyborg's hjemmeside, så kan man se deres udvalg. De har både billige håndvægte med en fastlåst vægt og vægtsæt med mulighed for justering af belastningen. Hvis du ønske disse vægte, så skal du dog ned i din lokale Harald Nyborg, da de ikke bliver sendt med posten. Det kan også til enhver tid anbefales at købe i en fysisk butik, da det kan blive meget dyrt i porto. Kig eventuelt i Harald Nyborg's tilbudsavis, hvis du leder efter et aktuelt tilbud på håndvægte.

Hvis man ikke gider at handle i en fysisk butik, eller ikke har nogle forhandlere at billige håndvægte i sit nærområde, så kan man naturligvis købe dem i en webshop. Eksempler på butikker der sælger håndvægte er: getbig.dk, bm-fitness.dk, abilicaonline.dk og fitnessengros.com.

Forskel på billige og dyre håndvægte

Umiddelbart lyder det fjollet at der er stor forskel på prisen på forskellige håndvægte. Man kan jo argumentere for, at det kun er vægten man betaler for, og så er det billige vel lige så gode som de dyre. Hvad angår vægt, så ja. Men der er andre ting der gør, at de dyrere håndvægte måske alligevel bliver lidt interessante.

De helt billige håndvægte er som regel ren dødvægt og man har derfor ikke mulighed for at justere på vægten ved at tilføje nye kilo på. Det er ikke særlig smart, hvis man har planer om at bygge muskler op, da man så igen skal ud at købe nye tungere håndvægte, når man har forøget sin muskelmasse. På sigt kan det derfor blive dyrere at købe de billige håndvægte. Det anbefales derfor, at man kigger på sit behov og hvordan man har tænkt at bruge redskaberne. Hvis man blot køber håndvægtene for at træne en gang i mellem når man lige har lyst uden rigtig at tænke på om man opbygger muskler, så er køb af billige håndvægte uden mulighed for justering nemmere at retfærdiggøre.

Et andet problem når man køber billige håndvægte er at de ikke er så behagelige at håndtere som dem af bedre kvalitet. Det betyder alligevel noget, at det ikke gør ondt at holde om dem fordi, man holder ved ren metal eksempelvis. Hvis grebet er dejligt at holde ved, så bliver træningen altså bare lidt sjovere.

Når det er sagt, så kan der sagtens være billige håndvægte der både har mulighed for at ændre på kilo'ne og være behagelige at holde ved. Man skal bare være opmærksom på dette, hvis man ikke vil blive skuffet over et for billigt produkt.

Spar penge og køb brugt

Hvis man vil have rigtig billige håndvægte, så kan man eventuelt kigge på et brugt marked og købe dem der. Håndvægte bliver sjældent slidte på samme måde som mange andre produkter, så man kan få nogle fine produkter for måske den havle pris.

Kommentarer (0) »

Der er ingen kommentarer. Du kan blive den første.

Tilføj en kommentar

Navn
Email (vil ikke blive offentliggjort)
Webside (valgfri)